waterflesjes bedrukken goedkoop voor dummies

Plastic fles mineraalwater met uw eigen logo, opdruk en tekst op het etiket. dit label kan zijn geheel naar uw eigen smaak in te vullen. Die flesjes zij..

om het eis proces af, de bestelling en bestand word gecontroleerd en we sturen u ons digitale proef ter controle.

Glazen Flesje 250 ml Glazen fles betreffende persoonlijk etiket ofwel merknaam met hoge kwaliteit bronwater, dit mineraalwater is rechtstreeks gebotteld op de bron. Beschikbaar in hoeveelheden van 504 stuks, afgeleverd in doorzichtige 250ml lenzen flessen.

Ze weten hetgeen een opties voor de bedrukking zijn, op welke manier ons logo zo echt geoorloofd tot bestaan recht komt en die kleuren uit jouw logo dit mooist te verbinden bestaan met het product.

Hierbij voorkom je het daar vlekken gaan ontstaan. Wensen zijn jouw weten hoe jouw een inktbezetting aanpast? Bekijk onze blog aan inktbezetting. Zorg een minimale lijndikte betreffende 0,25 pt.

Ingeval het middel niet volgens een drukproef wordt gedrukt wordt de order opnieuw geschapen, of gezamelijk naar ons schappelijke oplossing gezocht.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt dit wegens je! Dit merknaam kan in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het vervolgens bekwaam over. En het kost niks! Vanwege de genoeg werkzaamheden zal een leverdatum van de bestelling ons dag later bestaan.

Nieuwsgierig tot een opties en op welke manier de ontwerpstudio je reclameboodschap zo doeltreffend geoorloofd mag inzetten? Verzend je logo mee met je aanvraag en de ontwerpstudio helpt jou reclame vervaardigen!

Vooral voor personen betreffende een click here druk zijn kan zijn een luxueus waterfles ons item dat men dikwijls voor zich zal hebben. Ook thuis, onderweg en bijvoorbeeld op de sportschool geraken deze flessen gebruikt.

Een frisse dorstlesser, poly flesjes met bronwater betreffende de eigen merknaam. De flesjes bestaan beschikbaar in de korte 330ml met draaidop ofwel grote 500ml betreffende sportcap en geraken voorzien aangaande ons full colour label. Zo wordt de bekendmaking op de oudste manier tot uw klandizie overgebracht.

Waterflesjes bedrukken met de eigen merknaam. Opdruk en tekst op dit etiket is volkomen tot uw persoonlijk smaak in te vullen. Die flesjes zijn afgevu..

Een Dopper waterfles is volmaakt vanwege onderweg, op kantoor, gedurende nacht en op vakantietrip. Tap je persoonlijk water in die hippe waterfles.

Een Dopper Steel kan zijn een robuuste fles betreffende verdere inhoud vervolgens de reguliere Dopper, namelijk 800 ml. Een Dopper waterfles is een flesje en beker in ons. De Dopper drinkfles kan zijn eenvoudig opgeruimd te vervaardigen en mag hierdoor eindeloos geraken gebruikt. Met ons Dopper Sportcap of ons praktische karabijnhaak verandert u een Dopper in een fijne sportfles.

Waterflesjes bedrukken wij betreffende je logo, foto, tekst ofwel reclame uiting. Dit kunststof label is full color bedrukt en afgewerkt betreffende ons krasvast glanslaminaat. Dit geeft ons hete luxe uitstraling. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “waterflesjes bedrukken goedkoop voor dummies”

Leave a Reply

Gravatar